Firmaprofil

Hos CombiPlus beskæftiger vi os primært med opgaver inden for bogholderi, regnskab, økonomi, administration, generel driftsoptimering og generel ledelse.

Firmaets direktør og daglige leder, Søren Dam,HD(R), har mere end 25 års erfaring inden for disse områder, og er dermed garant for, at opgaverne løses på basis af sund fornuft og på forretningsmæssige vilkår, samtidig med at de værktøjer som anvendes er “up-to-date” med hensyn til IT-systemer, kommunikation m.v.

Vores filosofi er, at vore kunder skal opleve “et plus” ved at lægge alle, eller dele af de administrative “byrder” hos os. Dermed frigøres ressourcer til anvendelse i egen ”kerneforretning”!

Med andre ord: Gør det du er bedst til – det gør vi!

Opgaverne løses ude hos kunderne eller hjemme fra vores eget kontor, afhængig af kundens forventninger, krav og ønsker.

Vi kan udføre vore opgaver på kundens egne systemer og software, ligesom vi kan stille vore systemer til rådighed for løsning af opgaven.

 

Løsninger der går i plus

– Hvorfor outsource økonomifunktionen?

  • Gør det du er bedst til – overlad det andet til eksperter!
  • Gør de faste omkostninger variable!
  • Hav altid den rigtige ekspertise ved hånden, men kun når du har behovet!

Grundene til at lade os løse de administrative, økonomiske og regnskabsmæssige opgaver i din virksomhed kan være mange.

Med CombiPlus som samarbejdspartner kan du altid være sikker på en faglig korrekt og professionel løsning af den stillede opgave, og til aftalt tid og pris!

Kontakt os, og lad os sammen, helt uforpligtende, drøfte mulighederne for et samarbejde på baggrund af dit firmas konkrete behov.