Try + Hire

I forbindelse med vores løsning af opgaver ude hos kunder kan og vil der opstå situationer, hvor kunde, medarbejder og vi må erkende, at det for alle parter vil være mest hensigtsmæssigt at medarbejderen ansættes direkte hos kunden.

Umiddelbart betragter vi denne situation som en bekræftelse af vore evner til at finde det rigtige “match” mellem virksomhedens behov og vore evner til at løse dem, og det er i bund og grund positivt, - en ren ”win/win-situation”!

Ved alle aftaleindgåelser forud for vores opstart af arbejde for kunden vil denne situation derfor være afklaret således, at betingelserne for overgang af medarbejder til kundens virksomhed vil være defineret, så eventuelle tvivlspørgsmål i situationen undgås.

 

 

Løsninger der går i plus

– Hvorfor outsource økonomifunktionen?

  • Gør det du er bedst til – overlad det andet til eksperter!
  • Gør de faste omkostninger variable!
  • Hav altid den rigtige ekspertise ved hånden, men kun når du har behovet!

Grundene til at lade os løse de administrative, økonomiske og regnskabsmæssige opgaver i din virksomhed kan være mange.

Med CombiPlus som samarbejdspartner kan du altid være sikker på en faglig korrekt og professionel løsning af den stillede opgave, og til aftalt tid og pris!

Kontakt os, og lad os sammen, helt uforpligtende, drøfte mulighederne for et samarbejde på baggrund af dit firmas konkrete behov.